söndag 6 november 2011

Kolla in denna lilla "tröja".........till Nora. Alla trådar är fästade och den är blockad och klar :) Och så här blev den. Halsringningen ser kanske lite vid ut, men den måste vara så för att hon ska kunna stoppa i benen i "ärmarna". Dessutom är hon alldeles nyklippt, så hon ser så smal ut och halsringningen ännu större. Men pälsen växer fort ut och då blir halsringningen mindre :) Lite "modevisning" följer här....

Nora var först inte så förtjust i att prova den, men sedan gick det bra :) Min topp i ecobomull ser ut så här, också blockad och klar.

Ett mjukt och härligt merinoullgarn har inkommit i butiken emlina.se, i sex mjuka och fina kulörer inför senhösten och vintern. Det är ett mycket prisvärt kvalitetsgarn, mulesingfritt !!

I butiken finns nu också dansk-svensk ordlista att få med vid köp av det danska mönstren till Mohair bouclégarnet och Kidmohairgarnet. Det underlättar naturligtvis stickningen om man inte kan danska :)


/Lilli
6 kommentarer:

 1. Fina blev ni i era tröjor, båda två!

  SvaraRadera
 2. Håller med, fina tröjor till er båda!
  Miastickar

  SvaraRadera
 3. Jättefina tröjor du gjort. Ines såg också lite sur ut när jag satte på henne en tröja, men det brukar glömmas ganska fort när den väl är på. Jag borde nog klippa Ines också, efter de här skogspromenaderna man gör har man ju en hel vedkorg full när man plockat rent pälsen. :)

  SvaraRadera
 4. Men så söt Nora är...undrar om hon gör som yngste sonens lilla hund (4 kg endast), när man ska sätta på henne tröjan. Hon lyfter självmant upp varje tass för att stoppas ned i "benuttagen"

  SvaraRadera