måndag 31 oktober 2011

Optimisten talar...


Imorgon inleds den längsta månaden på året, tycker jag. Utanför börjar naturen se naken ut och bohusbergen ännu gråare än vanligt. Dis och dimma sveper in, och hänger lågt över havet, nästan varje dag.


Som väl är känner jag mig inte lika grå och disig inuti som omgivningen är här :)  Dock lite "dizzy" (= yr i "mössan")  ibland. Det vill säga snurrig och disträ i största allmänhet. Skönt att ha en stickning att tillgå på lediga stunder i alla fall, när hösten är här. Tröjan till Nora är snart klar och har funderat under hela tiden på vad jag ska sticka härnäst. Har ju alltid huvudet fullt med en massa olika modeller som jag vill göra och det är svårt att bestämma sig för vad man ska sticka. Man kan ju bara göra en i taget.....


Kanske kan det bli denna lilla axelvärmaren eller axeldekoration designad av Karen Noe, att sticka frampå. Köpte detta mönster på Vävmässan 2011 i Borås i september. Tycker den ser så söt ut och den skulle nog kunna passa över min "lilla svarta" (förresten, ser nu att hon på bilden har sin "lilla svarat" under också).


Lite till tröst i novemberdiset är att tiden faktiskt går lika fort som på sommaren. Så snart börjar det ljusna i januari igen :) Hör optimisten tala! Och du har väl sett att det är en utlottning av hemligt garn från butiken www.emlina.se på gång här på bloggen ? Den pågår till den 8/11. Välkommen att vara med du också ! Se nedan.


/Lilli 
8 kommentarer:

 1. Men så skir och vacker den där axelvärmaren är! Ja tänk, man planerar hela tiden något nytt i stället för att koncentrera sig på det man gör...har försökt "skärpa mig" med det.

  SvaraRadera
 2. Ja nu ska det bara handarbetas lite, fin top, firas jul, skottas lite snö, sen är det vår igen. Vackert handfärgat garn var det också som du säljer på butiken :)

  SvaraRadera
 3. Tack!
  När man inte trivs med jobbet så blir så mycket mer jobbigt...
  Men nu ska det bli bra :-)

  SvaraRadera
 4. Vilken fin topp du visade i förra inlägget. Du är så duktig.
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 5. Så fin och skir axelvärmaren ser ut! Ja nu blir det längsta månaden men den förgylls av att akidskyttet börjar som ger massor med kul spännande sticktid!
  Miastickar

  SvaraRadera
 6. Du får förgylla denna långa höstmånad med att sticka den fina axelvärmaren.

  Kram Birgit

  SvaraRadera
 7. Trevlig helg till dig med!
  Bilder på sjalen kommer senare i kväll eller i morgon...

  SvaraRadera
 8. Vilken underbar axelvärmare.

  SvaraRadera