torsdag 17 november 2011

Erbjudande!


Nu finns det återigen en 10-dagars vara i garnbutiken www.emlina.se/shop! Det är två färger av det lyxiga, supermjuka kashmirgarnet i 100% Kashmir. Färgerna som det är 15% rabatt på är ljusbeige och ljusgrå kashmir. Erbjudandet med 15% rabatt gäller från 17/11 till 27/11 eller så långt lagret räcker. Så varför inte skynda att fynda! Unna dig själv ett riktigt lyxigt garn! Detta garn passar perfekt till vackra spetssjalar, spets-pulsvärmare, finare vantar, pannband, en vacker topp m.m. Kanske kan du sticka en present till någon? Eller kanske själva garnet kan bli en fin present att ge bort?


Kan tillägga att silkegarnet i förra inlägget, (som INTE är från emlina.se butiken) inte var speciellt billigt. Det skulle man ju kunna tro, efter att ha upplevt den dåliga kvalitén närmare. Blev nog helt förblindad av de vackra färgerna och glansen, annars borde jag ha sett att garnet inte var tvinnat särskilt bra.


/Lilli

3 kommentarer:

 1. Tittar in för att önska dig en fin helg
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 2. Tack för din kommentar snälla kommentar om mitt broderi. Huvvaligen så rått och kallt det är ute. I helgen är det återigen kurshelg hos Handarbetets Vänner på Djurgården. Det blir skönt att sitta där och sticka o småprata. Trots att det är femton tjejer så är det "knäpptyst" långa perioder...
  ,-))

  Ha en underbart skön helg!

  SvaraRadera
 3. ack för din kommentar! Ha en härlig helg!

  SvaraRadera