lördag 26 november 2011

Stickmarkörer....

Har varit några dagar i Göteborg. Bland annat besökte jag min kära gamla moster på äldreboendet, var hos min mamma där vi alltid får plats att övernatta när vi vill, var på möte och shoppat lite. Jag fick en hel del uträttat, men kände mig helt söndrig i kroppen efteråt, som alltid när jag gör något fysiskt och ansträngande. Men att handla på nätet tycker jag är helt suveränt också, när man bor på en ö :) Köpte de söta stickmarkörer, som du ser ovan, på nätet! Det var dessto svårare att finna sådana i någon butik i Göteborg! Tror inte att de kommer att haka upp sig i garnet, men de ska testas omgående :)Nu rustar vi för STORMEN som är på väg in över västsverige! Här har blåst hårt sedan igår och vattenståndet är högt. Men värre ska det bli i natt och i morgon. Maken har tagit upp våran "sommarbåt" på land, tagit in bryggan och säkrat både stora och små lösa föremål som inte går att ställa undan. Högvatten och hårda stormvindar är ingen kul kombination!!


Ha en bra helg, trots ovädret!

/Lilli

6 kommentarer:

 1. Vilka fina markörer... var på nätet hittade du dem??

  Hoppas att medierna överdrivit när det gäller stormen, för de har fårr det att låta som om det är sista stormen mmänskligheten kommer att uppleva.

  SvaraRadera
 2. Fina markörer! Här blåser det oxå upp till storm, men det lär ju kännas mer precis vid kusten...

  SvaraRadera
 3. Hoppas Berit inte är för hård mot er, blåst kan göra stora skador har jag förstått och med vatten i tillägg... hoppas likaväl du får en fin 1.a advent :)

  SvaraRadera
 4. Jättefina stickmarkörer!
  Hoppas att ni inte har blåst bort i stormen! Här är också rätt blåsigt, men det är säkert värre på ert håll.

  SvaraRadera
 5. Vilka söta stickmarkörer! Här uppe i norr har vi bergigt och mycke skog och det blir aldrig såna stormar som ni har! Hoppas den inte gick allt för hårt åt er!
  Miastickar

  SvaraRadera