lördag 2 april 2011

Negativt och positivt
Vi är sjuka!! Vi har lyckats få både vinterkräksjukan och en "vanlig" vinterinfluensa i april, och på samma gång! Maken och dottern kräks och springer på toa och har feber. Och jag har haft 39 grader och har fortfarande feber, hosta, ont i kroppen och känner mig bedrövligt dålig (=det negativa i rubriken). Nåja maken är på benen nu, men dottern och jag ligger. Tur att maken kan pyssla om oss! Och det gör han så bra så :) Men nu väntar väl kräksjukan för min del. Inte kul alls :(  Skulle bli mycket förvånad om jag klarar mig, men vi har spritat händer och torkat av både högt och lågt med sprit. Men de andra tycks inte få "min" influensa!? Knepigt.

Det positiva i detta eländiga är att mina händer börjar bli bättre.

Var tvungen att göra ett kort inlägg bara så ni vet att bloggen och jag hänger med. Jag får återkomma när jag orkar mer. Ska nu slänga mig i sängen igen.

/Lilli

6 kommentarer:

 1. Oj så tråkigt med sjukdomar!
  KRYA PÅ DIG!

  SvaraRadera
 2. Så bra att dina hander är bättre och mannen så han kan pyssla om dig. Kräksjukan är illa, tror jag dragit mitt sista andetag varje gång. Svälj några pepparkorn, kanske det hjälper?
  God bättring :)

  SvaraRadera
 3. Krya på er allihop!! skönt att dina händer börjar bli bättre...kram

  SvaraRadera
 4. En olycka kommer sällan ensam men ibland har den något trevligt i släptåg! Krya på er allihop!

  SvaraRadera
 5. Hade vinterkräkan på vår avdelning för en tid sedan. Vi var bara två personal som klara oss, tänk att jag en gång slapp ha magsjuka! På vinterkräkan biter inte sprit utan det är tvål och vatten som gäller! Krya på er och hoppas du slipper kräksjukan!

  SvaraRadera