lördag 9 april 2011

Avklarat !Sådär ja! Nu är vi alla på benen igen efter kräksjukan och influensan. Kan ni tro, jag undslapp kräksjukan!! Vi är alltid noga med hygienen, men vi var extra noga med det nu när kräksjukan var i huset. Vad det än berodde på så slapp jag den. Bara tanken på att jag skulle få hålla på att kräkas också framöver, när jag låg med den andra "sjukan", gjorde mig inte piggare precis. Nu är vi glada att det hela är över i alla fall.

Tänk så härligt det är att ha en skön säng att krypa ner i och en go kudde att vila på när man är sjuk, eller trött. Det är så många i världen som inte har det, faktiskt. Tänk att vara utan en säng att sova i; att kanske få sova ute i kyla! För oss som har det materielt bra, är det nästan omöjligt att föreställa sig. Då skäms man över att man är klagande ibland. Vi gnäller alldeles för mycket, eller hur?!Jag är glad ock tacksam över att mina händer fungerar bättre och bättre. Har faktiskt kunnat sticka lite nu på hatten! Det är bara såå kul att kunna arbeta med händerna igen :) Stickar hatten i Eco ull color (några färgexempel på bilderna ovan), ett härligt ullgarn att sticka i. Så den blir lagom att använda nästa vinter :)


Det slår mig att denna hatt också skulle kunna stickas i Eco baby bomullsgarn eller bambugarn (bilderna nedan) till en vår / sommarhatt. Eller till en solhatt. Ja, kanske det... ..Garnerna finns i webbutiken www.emlina.se
Nu ska jag ut och njuta ibland vitsippor, blåsippor, vårlök och svalört och se på sädesärlan som kommit och njuta i solenskenet  :)  Hoppas att ni andra kan göra detsamma!

/Lilli.

5 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Skönt att ni är friska nu och att du kan sticka igen!

  SvaraRadera
 3. Ja, idag ska jag vara ute, härligt vårväder. Så skönt att det går bättre med er igen. Ha en fin söndag :)

  SvaraRadera
 4. Visst gnäller vi alldeles för mycke! Men jag brukar faktiskt komma ihåg att vara väldigt tacksam öve rmin goa säng!

  SvaraRadera
 5. Så skönt att slippa kräksjukan!
  Så fint att kunna sticka igen :-)

  SvaraRadera