torsdag 3 mars 2011

Det är ...
.....ack, så frustrerande att inte kunna göra något som helst hantverk / handarbete med händerna.


Jo, pekfingervalsen gör jag ju just nu med vä hand, när jag skriver här :)

Men det är bara för en kortare tid av mitt liv, som det är så här, som väl är :)  Gipset sitter så skönt på hö hand. Och jag har inget ont i den opererade handen alls! Det är helt underbart att vara smärtfri i den!

Min käre make och yngsta dotter hjälper mig med än det ena än det andra. Men man kommer på en massa bra knep att fixa en del grejer själv på, när jag är ensam. Tex att hålla med, eller hålla emot med hjälp av munnen, armbågen, magen, låren och till och med knäna  :) Ja, ni anar inte vad man kan!

Jag läser mycket nu och tittar i de stickböcker som jag inhandlade på bokrean och i mina vävböcker. Dessutom har jag senaste nummret av VävMagasinet att läsa.

Det står små snödroppar i grannens trädgård, lite längre bort på ön!! Jodå, ni läste rätt ! De är de enda jag har sett hittills. Ett härligt vårtecken i alla fall :)
 / Lilli

5 kommentarer:

 1. Så tråkigt att du inte kan göra något! Men som du säger det är bara en kort tid. Så småningom kan du sticka igen!
  Krya på dig och ah det bra!

  SvaraRadera
 2. Det var så jag resonerade också, det är så kort del av livet man har det så och då kan man stå ut. Skönt att du blivit smärtfri nu, då är det bara resten kvar och det läker nog fort ska du se. De första vårtecknen har du ju redan fått och som jag skrev förra gången skulle du ju bli bra då nån gång eller hur?
  Njut nu av att bara slöa och göra sådant du inte har tid till annars kanske, förutom handarbete då men att läsa och titta.
  Kramen

  SvaraRadera
 3. Men åh så jobbigt att inte ha tillgång till sina händer! Fast det har du ju egentligen inte haft med alls smärta heller så det är ju helt säkert värt det här!

  SvaraRadera
 4. Passa på och njut av annat nu. Förstår att du saknar att jobba med händerna. Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge.
  Krya på dig.

  Kram Birgit

  SvaraRadera
 5. Aj aj aj :( Ql att Du är med i min utlottning, önskar Dig Lycka Till =)

  SvaraRadera