lördag 26 februari 2011

Till alla vänner...

Hej alla rara vänner i bloggvärlden! I måndags den 21/2 blev jag opererad i högra handen för min nervskada, karpaltunnelsyndromet. Ingreppet gjordes i lokalbedövning och det gjorde VANSINNIGT ont att få bedövningen!! Har gips, så det blev ett STORT bullebandage på handen :)  Det känns så skönt i handen nu; hade bara värk i ca 1,5-2 dagar efter operationen. Ska ha gipset 3 veckor och därefter en handskena i 3 veckor, så jag skriver enbart med vänstra handen nu. Kan absolut inte sticka, väva eller handarbeta något alls framöver ett tag, dessvärre. När den hö handen är användbar igen, blir det op av den vä (förkortar en del så att det blir det lättare).


Var på bokrean i torsdags och köpte en del böcker bland annat två härliga stickböcker till mig själv. Men hittade inga vävböcker. Det är dåligt med handarbetsböcker i bokhandeln, tycker jag. Man hittar mycket mera på nätet.


Nu orkar jag inte skriva mera. Kan inte att kommentera på era bloggar en tid framöver (kanske något enstaka), men jag glömmer absolut inte bort er för det! Läsa kan jag ju! Kommer att följa er ändå så klart. Hoppas att ni inte glömmer bort mig och min blogg heller. Ska försöka göra korta inlägg i alla fall och hålla liv i mig och bloggen :)


Ha det så gott i ljusare tider (i flera bemärkelser) !!


/ Lilli

11 kommentarer:

 1. Skönt att höra av dig och att det verkar gå åt rätt håll också. Trist att själva bedövningen skulle vara så smärtsam, men nu är det ju gjort för den här gången och vilken tur du haft som fick det gjort så snabbt.
  Veckorna går snabbt även om man inte tror det i början men jag har sett det nu när jag gått hemma de här fem veckorna. Så du ska se att snart är du igång och handarbetar igen och då är ju kanske våren på väg också.
  Ha det nu så bra som det går med handen i bandage.
  Kram

  SvaraRadera
 2. skickar massor av varma tankar och krya på deg kramar...

  SvaraRadera
 3. Så skönt att det är gjort och inte är ont längre. God bättring :)

  SvaraRadera
 4. Hoppas detta blir riktigt bra nu! Var rädd om dig!

  SvaraRadera
 5. Hoppas ddet läker fort och bra och att du sen är jättebra i händern och kan sticka så mycke du vill!

  SvaraRadera
 6. Hoppas att det läker fort och bra så att du sakta men säkert kan handarbeta snart igen.

  Kram Birgit

  SvaraRadera
 7. Vad skönt för dej att du fått operera din hand och att du ska andra handen också op. Du får bara njuta av de här veckorna som du är gipsad.
  Tänker på dej och tror att allt blir bra nu.
  Kramisar Birgitta

  SvaraRadera
 8. Så tråkigt att du inte kan sticka på en tid men snart blir du bra och får ta igen det!
  Krya på dig fort!

  SvaraRadera