fredag 21 januari 2011

Ett bokställ i rosenträ....Har hittat ett fint bokställ i rosenträ (är egentligen ett tallriksställ) som jag kan ställa böcker i, en bok i taget. Meningen är att jag ska ställa mina nyinköpta stick- eller handarbetsböcker på stället och ha den framme på köksbänken, så att jag kan se och njuta av boken :)
Visst är det fint!
Barnsligt; jo jag vet, men ändå.....
Påminner mig om när jag var barn och hade fått något nytt; leksak, skor, kläder ja vad det än var, så lade jag det alltid bredvid min säng när det var nytt. Då kunde jag se, lukta och känna på det nya alldeles innan jag somnade och det var det första jag gjorde när jag vaknade :)Dessutom kan man sätta / ställa ett stickdiagram eller en stickbeskrivning i bokstället och ha framför sig när man stickar, kokboken eller just en vacker tallrik (som ju egentligen stället är till för) och ställa upp böcker för fotografering till butiken www.emlina.se  Smart, tycker jag, att kunna ha detta ställ till flera saker.


Det var allt för nu. Ha en trevlig helg!


/ Lilli

7 kommentarer:

 1. Det är en utmärkt idé att faktiskt njuta av det man köpt! Alldeles för mycket köps bara för att det liksom liar i plånbokshanden, tror jag. När man sedan kommer hem med "eftertraktade" blir det kanske i värsta fall kvar i påsen!

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket :-)
  Trevlig helg du med!

  SvaraRadera
 3. tack för tipset :)) skal nog införskaffa 2 av dom...en till köket och en till arbetsrummet.

  SvaraRadera
 4. Det kommer snart en ny :O)
  ha en mysig helg
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 5. Det var väl en jättebra idé! Inte alls barnslig tycker jag. Varför skulle man inte få visa hur mycket man uppskattar det fina man har bara för att man råkat bli lite äldre?
  Jag har ju gjort lite liknande faktiskt. Köpte nyligen tavellister och satte upp i köket för att sätta mina kakböcker på. Både för fint och för inspiration!!

  SvaraRadera
 6. Det var ju en jättebra idé. Det är så tråkigt att böckerna försvinner in i bokhyllan med en gång, Man glömmer dem så lätt där tycker jag.

  SvaraRadera
 7. Hej!

  Precis sådana jag letat efter. Var fick du tag i det? Tack på förhand :).

  SvaraRadera