söndag 12 december 2010

Några stickmönster till....
Det var ett tag sedan jag skrev här och läste i alla bloggar som jag följer. Jag har haft mindre tid för detta beroende på att jag hjälpt en svårt sjuk anhörig och gjort en hel del praktiska saker i samband med detta. Det tar mycket av min tid, ork och kraft. Det har varit och är en ganska påfrestande tid.


Så jag måste uppdatera mig och läsa allt ni skrivit sedan sist jag kollade. Men det är bara trevligt :) Lite har jag sett, här och där, men inte hos alla.


Mina båda händer är fortfarande inte helt ok (se inlägg nedan; har karpaltunnelsyndrom= nervskada i båda handlederna), så jag kan inte sticka så mycket ännu. Men suger åt mig allt roligt, matnyttigt och lärorikt från böcker, tidningar, magasin och garner om vävning och stickning :)


Ytterligare några nya stickmönster är inlagda i butiken, till garnerna Eco Ull Color / Eco Ull från Marks & Kattens. Det är 15 % rabatt på garnerna från M & K´s som finns i butiken till och med idag, den 12/12 egentligen. Det är ett erbjudande i stickamera.se´s kalender, i lucka nr 6. Men det förlängs till den 24/12 här och nu !! Du måste ange koden simsalabim i butikens meddelanderuta i kassan om du vill ha rabatten :)


Har börjat lite försiktigt (för händernas skull), på en annan stickning i brunt, beige och antikvitt med ett "vågmönster". Kan du gissa vad det kan vara?! Bild kommer frampå......tror jag..:)

/ Lilli

4 kommentarer:

 1. Hej! Tråkigt att du inte är bra i händerna än, men det kommer nog ska du. Visst är det frusterande att vilja göra saker och sedan inte klara av det. Tack för trevliga kommentarer hos mej. Roligt att du tycker om mina mattor.
  Önskar dej en trevlig vecka.
  Kramis Birgitta

  SvaraRadera
 2. Jag har inte heller hunnit med varken att blogga eller läsa så mycket det sista, det blir väl så i perioder. Hoppas du känner att det varit värt det engagemang du lagt ned även om det varit ansträngande! Och hoppas att du får en skön jul med din familj!

  SvaraRadera
 3. Trist att du ännu har ont. Funderart på operation? Det blir ju bra snabbt efter och är ingen stor operation.
  Du är så snäll som förlänger rabatten.
  Ha det bra och sticka väldigt lugnt.

  SvaraRadera
 4. Hoppas att du får tid för operation snart så att du kan sticka igen. Håller tummarna.
  Kram Birgit

  SvaraRadera