lördag 4 december 2010

Introduktion.....Jag har glömt att berätta en viktig nyhet. Det nya bambugarnet i butiken har fått ett introduktionspris! Till och med 24/12 är det 10% rabatt på bambugarnets ordinarie pris! Garnet består av hela 90% bambu och 10% soya och är väldigt lent och mjukt. Som en smekning! En upplevelse att klappa och känna på! Man skulle kunna tro att det blir ett strävt och hårt garn av bambu, men så icke!Bambugarnet passar toppenfint till att sticka barnkläder, toppar, tröjor, koftor, handledsvärmare, smycken, sjalar ja allt som tänkas kan när man vill ha det mjukt och lent.I förra inlägget berättade jag ju om sjöröken på havet. Kunde dessvärre inte ta någon bild på fenomenet. Det är svårt att få det att fastna på foto så att det återger hur det såg ut. Ha det varmt och gott i kylan! Krama varandra och håll värmen!


/Lilli

1 kommentar:

  1. Tittar in för att önska dej en fortsatt skön adventstid. Som du vet så gör jag mina mönster själv till mina vävar och det är alltid roligt när man kommer på något som blir snyggt. Jag har gjort den löparen i många olika färger och bredder tidigare. Den har 10 skaft o 8 trampor.
    Det blir en uppsättning till sedan i en annan färg. Idag har jag varpat en mattvarp som jag även dragit på. Vill inte att vävstolarna ska stå nakna och frysa.
    Kram Birgitta

    SvaraRadera