onsdag 24 november 2010

I väntans tider...

Gick i väntans tider. Väntade på ett nytt garn som jag beställde hem i förra veckan! Och idag kom det till butiken www.emlina.se/shop


Det är ett bambugarn. Jättehärligt!! Det består av 90% bambu och 10% soya. Det är blankt och lent och påminner om silke. Ett ekologiskt garn i sex olika färger. Det passar att sticka toppar, koftor, mössor, handledsvärmare, linnen, (det kan man sticka nu även om det är vinter; linnen kan man ju ha även på vintern, under ett "stickigare" plagg tex.) och sockor m.m. Bilder och mera fakta kommer snart på detta garn här.


Kommer att lägga in garnet i butiken nu i slutet på veckan och, tillsammans med det, mera sticktillbehör, mönster och Knit Pro´s stickspetsar/ändstickor. Så kolla i butiken i slutet av veckan!


Vi har VINTER här nu med 2-3 minusgrader och SNÖ!! som ligger kvar!! I NOVEMBER!! Alldeles oerhört!! Det är vansinnigt för tidigt!! Här på ön ligger snön så vit och fin, men på land (fastlandet) är vägarna alldeles moddiga och slaskiga. Hujedamej!


/Lilli

3 kommentarer:

 1. Hej! Vi har haft snö i flera veckor här nu och det ser ut att bli en lång vinter. Denna veckan däremot har vi sluppit få mer snö.
  Ska bli roligt att kolla in ditt nya garn.
  Ha det gott.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 2. Vi som skulle få idag blev utan snö. Så november är sig lik här, regn och blåsig.

  SvaraRadera
 3. Hej! Roligt att du vill vara med i min utlottning.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera