torsdag 18 november 2010

Bilder för inspiration.....
Titta vad jag hittade härom veckan. Ni kanske har sett denna tidning förut? Det är en tysk sticktidning, översatt till svenska! Den heter "Maskor med STIL"(till höger). Uppslaget visar två modeller från tidningen. Det är så läckra och inspirerande foton i tidningen. Jag har dock inte prövat att sticka något från tidningens beskrivningar ännu. Men det får man riktigt lust till när man bläddrar i magasinet. Den kostar 59,00 svenska kronor eller 6.40 Euro på pressbyrån eller i en välsorterad butik som tex Maxi Ica.


På översta bilden ser du en specialutgåva från "Maskor med STIL" Mössor & accossoarer för 49,00 svenska kronor eller 4.90 Euro, som jag också hittade häromveckan i en Maxi Ica butik! Den innehåller mössor, baskrar och en poncho bla. Båda dessa tidskrifter innehåller bara lite text.


Ursäkta att blixten syns på bilderna. Höll på länge med att försöka undvika att få reflex i bilderna, men det verkar vara en omöjlighet ikväll. Så hoppas ni kan se något ändå.


Kan berätta att det blivit något bättre i mina händer (men har dj-skt ont på nätterna). Men jag får tåla mig lite till :) Handledsskenorna är väldigt sköna att ha på./Lilli

8 kommentarer:

 1. Oh! Måste spanas in... Tack för tipset! :)

  Håller tummarna för händerna. Bra att de är bättre!

  Ha en bra kväll!
  /Hedvig

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset. Jag letar ständigt efter sticktidningar här men har aldrig hittat nån. I morgon ska jag åka ut till Ica Maxi o titta om de har den där tidningen.
  Trist att du har ont i händerna, vet hur jobbigt värken är. Det tär otroligt att gå o ha ont så där. Men vi håller tummarna eller hur att vi blir bättre snart och slipper värk.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Det var kul att du känner dig bättre i dina handleder.
  Ha de gott.
  Kram Birgit

  SvaraRadera
 4. Man får nyttja ofrivilliga pauser till att införskaffa inspiration, det verkar du ha lyckats bra med! :)

  Önskar dig en fin helg, även om vädret spås bli mindre fint!

  SvaraRadera
 5. Nej jag vet inte heller något om gamla saker. Tyckte bara att den var fin.
  ha en underbar helg
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 6. Äsch, låter inte skönt med smärta,du får nog fortsätta samla inspiration och vila dina handleder en stund till :)

  SvaraRadera
 7. Hur har du det med dina handleder? Hoppas det är bättre
  kram Agneta

  SvaraRadera