lördag 25 september 2010

Ett ljuvligt och mjukt garn....
Längtar efter att nu få börja på min stickning med det ljuvliga, mjuka och fantastiska kashmirgarnet. Denna gång blir det i rosa nyans. Det ska passa till svart (säger inte riktigt än vad det ska bli ). Ska sätta mig med stickningen när jag skrivit klart här :)


Har sett ett mönster i Kari Hestnes bok Sticka i naturfärger som jag vill sticka. Men det blir inte i naturfärger alltså. Det är så kul att titta och läsa i stickböcker, ja handarbetslitteratur överhuvudtaget. Böcker, magasin, tidningar, häften och allt vad det är.


Kashmirgarnet finns i butiken www.emlina.se där kan du läsa mer om det. Ska nog sticka med dubbelt garn, förresten.


Nu har det kommit in lite mera sticktillbehör och böcker till i butiken. Tex ändstickor, stickkablar, varvräknare, stickmått, flätstickor och annat. Något av det syns på bilden.


Idag ska vi bort på middag så jag måste hinna sticka nu, som sagt, och fixa iordning mig. Måste rusa nu.


/Lilli

3 kommentarer:

 1. Ser så mjukt och skönt ut det garnet. Vågar inte tänka på stickning nu när jag har fullt upp i vävstugan. Idag har jag haft en trevlig dag tillsammans med vävföreningen och vi har planerat nya projekt framöver.
  Fast min förkylning håller envist sej kvar.
  Ha en skön söndag.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 2. Härligt med en ny stickning!
  Här har du en till som älskar att inspireras av handarbetslitteratur. Jag börjar ha en ansenlig mängd stickböcker och bläddrar/dreglar i dem titt som tätt :-)

  SvaraRadera
 3. Hej Lilli
  Tack snälla för din fina kommentar. Ja du Lidingöloppet var lååååångt kan jag säga.
  Hoppas ni hade det trevligt på middagen.
  Kram Agneta

  SvaraRadera