onsdag 29 september 2010

En söt stickväska i lila....Häromdagen fick jag syn på den här lilla väskan i en butik, och tänkte "nämen!.....det är ju precis en sådan väska som jag letat efter, till att ha som en handarbets-eller stickväska !...."Den passar perfekt för mina stickningar och handarbeten tex brickvävningen. Stick-och brickvävtillbehören som måttband, handarbetssax, beskrivningar m.m får också plats jättefint. Jag slog till direkt denna gång ( brukar sällan göra det, utan brukar jämföra priser, kolla i andra affärer osv. och tillfället går ibland förbi en ). Den kostade en helt överkomlig liten summa dessutom, ekonomisk som jag är :)


Handarbetsväskan har ett stort fack utanpå med dragkedja, två mindre fack inne i, ett något större fack med dragkedja inne i och det stora facket inne också då. Alldeles lagom stor alltså.


På bilden syns ett ljusgrått kashmirgarn i stickväskan, men ett par nystan av den rosa kashmiren ligger nu i den istället :) I förra inlägget skrev jag om att jag skulle börja sticka med det rosa kashmiret med en gång. Men det var kortslutning hos mig då. Hade totalt glömt bort att jag måste ju nysta härvorna först till nystan, så klart ! Det tog sin lilla tid, och sedan har jag bara inte hunnit med att börja på nya stickningen ens en gång ! Men det ska bli ändring på det snart :) Det är "...inget märkvärdigt alls...." som jag ska sticka. Det kommer väl en bild på det framöver så småningom.


Även senaste numret av tidningen/magasinet Kreativ Stickning ligger i stickväskan nu.


Du har väl inte missat att det pågår en utlottning i butiken http://www.emlina.se/shop till den 5/10 ? Du är välkommen att vara med du också ! Kolla på inlägget den 14/9 nedan, om hur du gör för att vara med.


/Lilli

3 kommentarer:

 1. Vilken tjusig och passande väska! Jag är väskgalning, så jag kan uppskatta sådant ;)

  SvaraRadera
 2. Så gullig liten väska passar ju perfekt till dina sticknkingar!
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 3. Den ser väldigt praktisk, och framförallt snygg ut!

  SvaraRadera