torsdag 3 juni 2010

På G, men långsamt...


Ett studentkalas, utspark och plakatviftande i anhörigträngsel är nu avklarat! Det vill säga dotterns student! Vädret var hyfsat, +14 grader, mulet, lite regn, men uppehåll lagom till att studenterna skulle åka på lastbilsflaket :)

På lördag kommer vänner och resten av släkten, 37 personer, på kalas. Det är utlovat vackert väder och om det blir så, tänkte vi sitta ute i trädgården och äta.

Är nu på G, lite långsamt, med silkessjalen. Långsamt på grund av att jag inte hinner att sticka så mycket nu. Det har varit en massa saker att ordna med de senaste veckorna, och är fortfarande. Men sedan blir det mera lugn och ro. Det ser jag fram emot :)

Vill du vara med i min sommarutlottning av garn? Läs, i så fall, mera om den i inlägget här nedan. Du är välkommen att vara med :) / Lil

8 kommentarer:

 1. Hej! Vad tidigt ni tar studenten hos er. Men ni får säkert tur med vädret till släkten kommer i helgen. Det är så ljuvligt ute nu med allt som blommar och växer. Fast vi behöver få regn, för här är så torrt.
  Önskar dej en skön helg.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 2. Vi hade utsläppet här igår. Visst är det härligt att få se all glädje. Jag har ett år kvar innan den sista går ut, sen är det bara vuxna barn och barnbarn då förståss.

  SvaraRadera
 3. Hoppas studenten och festen gick bra, det blir mycket jobb när något sånt händer ( bara tur att ingen numera måste gå ut bakdörren..) Jag tycker dom sista veckorna har flygit iväg, handarbetet ( och bloggen) är inte det som prioriteras..Men, det kommer väl lugnare stunder :)

  SvaraRadera
 4. Du har prickat rätt med syrentonen, så vackert!

  SvaraRadera
 5. Hej Lil!

  Jag behöver din hjälp, om du kanske skulle vilja ge mig lite råd i garn- och mönstervalsväg. *ler*

  Jag är ute efter ett litet sommarprojekt en somrig sjal i en ljus, antagligen vit eller svagt silvrig/sljusgrå nyans. Den ska helst vara lite skir, kanske lite spetsmönster?

  Det får gärna vara lite tyngd i garnet, något mjukt naturmaterial, men samtidigt lätt att tillverka. Sticka, virka, spelar ingen roll ara bara inte allt för avancerat mönster. Och som krona på verket vore det bra om det är ett prisvärt garn.

  Har du något att rekommendera?

  Kram Caramel

  SvaraRadera
 6. Hej Caramel! Har svarat på din kommentar här, via mail. Hoppas att du sett det :)

  SvaraRadera
 7. HEI takk for kommentar , du har lenket deg ser jeg og skrevet kommentar så da er du med med 2 lodd;o)koslig at du vilø være med..Siste gave gikk til Gøteborg:O)så det er stort sett svenske blogger som finner dette..koslig det..

  SvaraRadera
 8. Hej Lil
  Hoppas det går bra på kalaset.
  Kram Agneta

  SvaraRadera