torsdag 27 maj 2010

Nu stundar studenten


Va!!?? Redan dags för lilltösens student? Det var inte länge sedan, verkar det, som det såg ut som på bilden här intill, med tjock is, massor med snö och iskallt!

Nu förbereder vi för yngsta dotterns student den 28/5 ! Först blir det middag hos hennes mormor i Göteborg och senare här hemma. Det ska bli roligt. Men det är utlovat regn till imorgon. Inget att göra åt ( och det är väl att man inte kan göra något åt vädret; annars skulle det väl vara världskrig om det också...).

Har gjort en liten ändring i min SOMMSRUTLOTTNING. I stället för att skriva var smilis-figuren är, om du inte hittar den, så kan du göra ett blogginlägg på din blogg om min utlottningen. Det går också bra. Den här smilisfiguren :)) kan vara svår att se, har det visat sig. Du är välkommen att delta, se inlägget nedan. För att citera Marlena Ehrnman : "Det är inget märkvärdigt alls" ( hon som vann förra årets ESC, tror att hon heter så :) / Lil

8 kommentarer:

 1. Sådan skillnade det är och så fort det har gått!
  Och så fort barnen blir stora!
  Ska lämna dottern ensam hemma över natt till helgen och kände mig skamsen men sedan kom jag på att hon är ju 15! Och att lita på.
  Hälsa dottern och gratulera!


  Jag försökte delta i tävlingen men misslyckades...:-(
  Jag får heja på alla som är mer skarpsynta!

  SvaraRadera
 2. Hej
  Ja tiden springer iväg. Hoppas regnet håller sig borta
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 3. Till Cecilia! Ojdå, trodde att smilisen var lätt att hitta. Men jag har ändrat lite i sommarutlottningen och du kan om du vill, skriva ett blogginlägg om min utlottning på din blogg, istället. Klart att du är med i utlottningen !! Jag vill så klart inte att någon ska bli besviken :) Välkommen!!

  SvaraRadera
 4. Men den ÄR säkert lätt att hitta, jag är väl bara för ouppmärksam! :-)

  Jag länkar gärna din tävling från min sida!

  SvaraRadera
 5. Då fixar jag en länk till dig också och är med i utlottningen.
  Sista ut nu, jag suger ännu på tabletten och har den kvar ett år till. Tre ganska täta avslutningar och så väntan och väntan och väntan innan den sista ska ut också.
  Hoppas vädrets makter står er bi och att vädret blir drägligt i alla fall.

  SvaraRadera
 6. Ja, visst går tiden fort. Jag tycker att det inte var så länge sedan jag själv tog studenten men när jag räknar efter så var det ju faktiskt 12 år sedan (vart tog tiden vägen?)

  Kul med tävling! Jag har hittat smilisen, mailat och länkat så nu sitter jag och håller tummarna :-)

  SvaraRadera
 7. Jag länkar på min blogg om din utlottning och jag är förstås jättegärna med på din tävling, alpackagarn vill jag bara inte missa Ha det gott margareta

  SvaraRadera
 8. Hej Lil
  Tack för fina ord. Ha en fin måndag
  kram Agneta

  SvaraRadera