lördag 12 juni 2010

Lite solsken.....


Lite solsken har vi, i brist på sol ute just nu, i form av några solskensbilder på lilla älsklingen Nora. Bilderna är från nu i juni. Det var riktigt härligt högsommarväder då, med underbart solsken. Nora sitter och njuter på stranden och går en strandpromenad.


Idag blåser det en västlig kuling och saltstänket som blåser med vinden från havet lägger sig som en hinna på de nyputsade fönstren. Typiskt, eller hur? Maken var så gullig och putsade dem inför förra veckans studentkalas.Idag är det WWKIP-dagen! Ni stickar väl för fullt utomhus och inomhus offentligt idag!? Jag ska sätta mig ute i den vilda blåsten en stund, när det är uppehåll, här på ön och sticka. Då gäller det att hålla styr på garnet och diagrammet!! Om det går.Annars är det en riktigt "mysa-inne-dag". Vi ska ta fram resten av studenttårtan, som vi frusit, och återigen njuta av en supersmaskig tårta till kaffet! Äldsta dottern gjorde 3 och en 1/2 jättestora !! prinsesstårtor till lillasysterns studentkalas. De blev bara såååå supersmaskiga! Och så lite stickning till det förstås :) /Lil

4 kommentarer:

 1. Strand och hund, det här ihop det. Ines gillar också att vara på stranden, men inte att bada.
  Här blåser det ordentligt också och faktiskt har solen hittat fram lite också.
  Jag tillbringar tyvärr dagen med städning, hade hellre suttit och stickat men dammhögarna började bli lite väl stora så det är bara att bita i det sura äpplet.
  Hade du bott närmare hade jag kvistat över och fikat med dig, för det där med tårta låter lockande. Äh, du kan väl ta en bit för mig också.

  SvaraRadera
 2. Det är ju härligt att kunna ta fram foton från soligare dagar när dom annars lyser med sin frånvaro! Här i Finland kan man tro det är höst som regnet nu vräker ner. Skönt att mysa inne med tårta när det stormar ute.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Det är det bästa, efterkalaset! Då är man avspänd och nöjd och kan bara njuta!
  Hoppas ni får en skön dag!

  SvaraRadera
 4. Härliga bilder.
  Om du inte varit på Pelargonmuséet ännu så har du en härlig stund framför dig!! Jag o min kompis kan gå därinne i timtal - själva handelsträdgården är också jättefin o ett supertrevligt ställe att handla växter på.

  SvaraRadera