fredag 2 april 2010

Blommande vårblommor och tack

Har sett blommande vårblommor, både lökar och vilda blommor nu när jag kan gå ut och gå igen! Min rygg har blivit bättre :) Fick tips om Aleo Vera av flera, och det är verkligen bra grejer! Helt underbart! Nu till något helt annat, som det heter.

Kan det vara så svårt att säga tack?
Blir lite besviken på folk som inte hör av sig alls, när de fått en award :( Tycker att det minsta är att man tackar på något sätt. Vet att det är en del jobb med att ge awarden vidare, men då behöver man ju inte göra det. Den som ger awarden har ju, som sagt, haft en del jobb med det. Man vill göra någon glad, och så hör man inte ett knyst!! Tycker att det hör till god ton att man tackar när man får något!! Eller har jag helt fel? Om man inte vill ha awarder, så kan man ju avsäga sig det på sin blogg. Eller meddela den som givit den att man inte vill ha, inte orkar eller vilken orsak det än är, tillsammans med ett litet tack. Det behöver alls inte vara något märkvärdigt. Bara så att givaren av awarden vet och eventuellt kan ge uppmuntran till någon annan.

Man får tycka vad man vill om det här med att ge en uppmuntran till någon, i form av en award eller på annat sätt. Naturligtvis! Men man bör säga tack! Det kan man inte argumentera bort./LIl

4 kommentarer:

 1. Skönt att din rygg är bättre och att du gillar Aloe vera. Jag får nog ta mig i kragen och köra en omgång över påsken igen. Nackdelen är ju att det luktar som i ett omklädningsrum efter en fotbolls match omkring en när man håller på.
  Håller helt med dig, tycker man kan säga tack även om man inte vill ha eller orkar föra vidare.
  Ha en fortsatt skön helg och ta det lugnt med ryggen nu så det inte blir en påsksmäll också.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vanligaste formen av oxalis är lyckoklövern som du kanske hört talas om! Det var där mitt intresse började. Hoppas du får en fin påsk! :)

  SvaraRadera
 3. Tack! Jag har lagt ut din award med tack på min blogg men är ej tillräckligt datakunnig för att uppfylla kraven men jag blev väldigt glad.

  SvaraRadera
 4. Jag tog inte åt mig jag ville bara ge en förklaring

  SvaraRadera