lördag 3 april 2010

Blått är flått...Den nya 10-dagarsvaran är Fame Trend från M&K i fyra färger. Vad sägs om blått som havet,himlen,jeansen,barnaögonen och blåsippan. Blått lär ju vara en kall färg, men jag vet inte det... Den här blåa färgen av garnet är melerad, från ljusaste till mörkaste blå, och ger ett mustigt intryck.


Gillar numera själv mest vinröda, cerisa och lila nyanser, men förr var det mest blått för min del. Både i kläder, kök, vävda nyttoting. Dock inte på stickgarner då. Gult gillar jag också, men konstigt nog inte i inredning.
Undrar vad det beror på.../Lil

6 kommentarer:

 1. Jaha så vaknade ju jag också. Här har jag tittat och inte fattat en jota. Du säljer ju garn. Undrade vad du menade med 10-dagarvara.
  Kollade hemsidan och ser att du ger stickas medlemmar rabatt, gäller det köp över nätet också?
  Fasen jag skulle ju inte köpa garn hade jag lovat mig så är jag redan inne o kollar. Ok, frågan gäller framtida köp inte nu, eller man vet ju inte vad som händer. Nu är papphammar igång igen. Åh, trevlig kväll önskar en som aldrig kan bestämma sig.

  SvaraRadera
 2. Det är märkligt det där med färger och att det ändrar sig med åren. Jag är likadan, fast har "gått i barndom" om man så säger. Jag älskade orange, lila, grönt och turkos när jag var barn. Hemska färger när jag var mittemellanvuxen då allt skulle vara svart och ljusrosa. Nu är cirkeln sluten liksom: lysande orange och turkos samt lila och grönt i alla nyanser är det vackraste jag vet...plus cerise.

  SvaraRadera
 3. Jaa, så är det nog. Jag har kommit tillbaka till röda nyanser efter ett varv som innefattat beige (!), svart och blått...
  Blått Fame såg fint ut och jag vet ju hur ljuvligt mjukt det garnet är...Hm, hm, vad ska jag hitta på att sticka i det, nudå?! :-)

  SvaraRadera
 4. Den färgen ser helt perfekt ut till jeans tycker jag. Delar din smak vad gäller gult också, tycker alltid det fattas något utan..gult och lila för exempel, mycket lila + lite gult = perfekt !Kool-Aid för en sån som mig, som ska ha allting gjort igår, tar ca 20 min toppen, och då har jag tagit gott i... 6 min i micron är väl det som tar längst tid..

  SvaraRadera
 5. Hej! Nog har jag varit här och kikat, men inte lämnat spår... Fin blogg har du.
  Intressant det där med färger. Lite påverkas jag säkert av modet, men jag tror att det framförallt har med ålder att göra. Dels ändras de egna färgerna över tiden, dels tror jag att det har med den allmänna livhållningen att göra.

  SvaraRadera