fredag 19 mars 2010

Stickning och spetsar


Har börjat sticka ett par söta pulsvärmare eller handledsvärmare eller muddar. Kärt barn har många namn! Mönstret kommer från Dödergök. De är enkla och roliga att sticka. Mina pulsvärmare blir i Indiecita alpacka, mörklila. Det är ett så ljuvligt, mjukt och värmande garn och supermjukt att sticka med!

Igår regnade det här! Oh, så underbart att höra regnet mot fönsterbläck och tak! Det är verkligen sällan som jag längtat efter regn så som nu. Det tar på snön, men det är en hel del kvar. Men isen ligger där den ligger :( och påverkas inte av vädret uppifrån. Vi väntar tålmodigt på att varmare vindar ska föra med sig varmare vatten in, så att isen undermineras och det blir islossning.

Under tiden, medan vi väntar på våren, säljes alla HANDVIRKADE SPETSAR till 50% rabatt! REAN pågår t.o.m. 31/3. Virkade spetsar kan användas till allehanda ting. Tex. till att kanta klädesplagg, piffa upp lakan och örngott som förr i tiden, kanta gardiner med även om det inte är kantspetsar, göra pyssel med, knyta om saker eller bara ha som dekoration i hyllan som de är.
Ha en trevlig helg! / Lil

3 kommentarer:

 1. Hej! Så fina pulsvärmare du stickar och läckra spetsar du visar. Visst är det behändigt att ta ut mattorna på snön. De brukar kännas så friska efteråt. Nu har jag varit borta i 5 dagar och bara roat mej, så det kändes skönt att komma hem idag. Har inhandlat vävmaterial också, så nu har jag inget som stoppar mej att fortsätta väva. Har massor att göra där.
  Men har haft så trevligt hos barn och barnbarn. Däremot gillar jag inte snön som kom igår här. Kom knappt upp i backen till huset.
  Ha det så gott.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 2. Pulsvärmare kommer att bli jätte fina! vacker färg på garnet!

  SvaraRadera
 3. Så fina pulsvärmare du stickar! Här har vi så mycket snö ännu så inte vet jag hur detta skall försvinna. Roligt du ville vara med i min utlottning!
  Ha det riktigt bra!

  SvaraRadera