söndag 28 mars 2010

Pulsvärmarna och pang i ryggenDet gick otroligt fort med islossningen! Där vi gått på isen, där gick isen upp bara två dagar efter! Ibland kan det gå från fm till em samma dag! Åh, så härligt med friska, västliga vindar och ett hav som rör sig nu.

Lovade ju en bild på de färdiga pulsvärmarna i alpacka, med dotterns händer i, men kamerans batteri slutade att funka. Så det blir en annan bild.

Har börjat sticka med kashmirgarn, men säger inte ännu vad det ska bli. I fall det inte blir något. "Det bidde bara en tumme"....ni vet:)

I fredags liksom smällde det till i ryggen när jag böjde mig framåt. En skärande smärta satte in. Har sedan dess inte kunnat göra NÅGONTING. Låg i sängen med benen uppdragna. Det var det bästa viloläget för ryggen just då. Satt sedan uppallad med kuddar i soffan och stickade en lite stund. Det gick bra, en liten stund bara. Är stel som en fura och går framåtlutad. Det ser inte klokt ut:) Nåväl, det går väl över så småningom.

Och jodå, jag är rätt i tiden. Hoppas ni är det också:) Klockan sattes ju fram i natt.
/Lil

5 kommentarer:

 1. Åå så tråkigt med din rygg, men det blir säkert bra bara den får vila! Här regnar det idag så då försvinner nog snön fortare.
  Må så gott!

  SvaraRadera
 2. Ajajj, det är inte kul med ryggont. Jag har just avverkat en vecka med ont. Mycket värme och lite Aloe vera hjälper. Sen tyckte jag det var skönt att gå, konstigt nog. Men sitta o ligga blev jag bara stelare av, men det beror säkert på vart det gör ont också.
  Du undrade över vilken ras Ines var, hon är en äkta korsning. Mammans ska enligt uppgift vara en sådan du har; Bichon Havanais och dennes mor hade tydligen lite pudel i sig. Pappan ska vara en Papillon Phaléne. Jag köpte henne på blocket och såg alltså bara en bild på henne, så transporterade de henne till Oskarshamn och jag kom med båt o hämtade på terminalen och åkte hem med vändande båt. Vet att sådant är lite vanskligt, men vi hade tur för det är en liten pärla vi fått.
  Fina muddar du gjort och de är säkert jättesköna med det garnet.

  SvaraRadera
 3. Ryggont inte roligt! Vet precis hur det känns. Hoppas det ger med sej snart. Förstår att du njuter av att våren kommer till dej nu. Här har vi snö upp över knäna än.
  Önskar dej en skön stilla vecka.
  Kramis Birgitta

  SvaraRadera
 4. Hej igen!
  Jag har något till dig på min blogg!
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 5. Jag är ute och trillar runt för att hitta lite inspiration. Har aldrig varit in på din sida så jag sitter här och tittar och läser med stort nöje. Jag måste bara försöka att komma igen senare om jag minns länken. Underbar blog.

  Lisbet

  SvaraRadera