tisdag 3 april 2012

Värme, trots vår!


Nej, det är inte motsägande, det som står som rubrik här, även om man skulle kunna tro det först.


Värme, i form av ett par stickade sockor kan behövas, trots att det faktiskt är vår! Här var bara -0,5 grader !! idag på morgonen, så än är det kallt eller kyligt! Så jag är glad för mina färdigstickade sockor (färdiga i slutet av förra veckan). De är riktigt gosiga! På bilden ser sockorna en aning mörkare ut än i verkligheten. De är stickade i Fame Trend från M&K, ett härligt garn faktiskt!


Mamma var hos oss i helgen, men det var blåsigt och kyligt, så vi kunde inte sitta ute med kaffet en enda gång, som jag tänkt. Men sådana utesittardagar kommer säkert! Däremot kunde jag använda mina nya "Fitovers", alltså solglasögon som man bär utanpå de vanliga glasögonen, när vi var ute och gick. Jättepraktiskt! Helt suveränt, tycker jag. De är polaroidsolglasögon. Fitovers kan man köpa hos optiker.


Missa inte de solstrålar som finns, både ute och inne, i hjärta och sinne!


/Lilli.1 kommentar:

  1. Det är så här också att man gärna plockar fram sockorna när man ska gå på kvällarna eller bara inne så man slipper kalla golv. Stickat är aldrig fel, det finns alltid tillfällen när man behöver trots årstiderna.

    SvaraRadera