torsdag 29 december 2011

Säg vad kan det vara......?


Jo, jag har påbörjat en stickning med stickor nr 9mm. Rolig stickning i ett härligt cericefärgat garn, men lite ovant att sticka med så pass tjocka stickor. Det ska bli en sjal/halsduk i lösa maskor. Nej, så jag har inte tappat maskor där det ser ut som hål :) Det är alldeles som det ska vara :)


Har för några dagar sedan stickat klart den lilla axelvärmaren (se ett tidigare inlägg) i det rosa sytådstunna mohairgarnet. Håller på att fästa alla tusen (= en hel drös) lösa trådar. Det blev jättemånga lösa trådar eftersom man stickar varje spets för sig och tar sedan av garnet. Det kommer en bild framöver på axelvärmaren, när den är blockad och helt färdig, så förstår ni hur jag menar. Just nu ser den ut som en stor blaffig manet med långa trådar.....:)Nu börjar TV-kvällen! Ha det riktigt varmt och gott i STORMEN som piskar ute (här på västkusten för 2-3:e gången i år). Än så länge har vi ström så jag kan skriva detta inlägget och se på TV !


/Lilli


5 kommentarer:

 1. Läcker färg du stickar i. Blir spännande att se den färdig.

  Kram Birgit

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig färg du stickar med. Ser att jag missat mycket hos dej under tiden jag haft datastrul, men nu tror att det blivit ordning på det igen.
  Vi har klarat oss bra från stormen. Blåst har det gjort, men inget strömavbrott och den vita julen vi hade har regnat bort nu.
  Önskar dej ett gott slut och sedan ett riktigt GOTT NYTT ÅR.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 3. Du går från det ena till det andra: sytrådstunt garn i ena projektet och sedan stickor 9!
  Det går fort med tjocka stickor men det är svårt att få någon bra stickrytm, tycker jag.
  Fantastisk färg!

  SvaraRadera
 4. Imponerad av alla som kan sticka i mohairgarn! :)

  SvaraRadera
 5. Ville bara titta in och önska dig ett Gott Nytt År!

  SvaraRadera