lördag 1 oktober 2011

I dimman....I går hade vi lite fredagsmys när en av döttrarna kom hem över helgen. Här var alldeles tjockt med dimma ute igår, och är även idag. Vi satt inne i det dimtäta mörkret igår kväll och festade på hummer med vitt mouserande vin till!! Verkligen jättegott, både tilltugget och vinet. På bilderna är humrarna delade.Det var ju hummerfiske-premiär i måndags så maken lade i sina redskap genast kl.07.00 då. Han har fått några hummrar i tinorna i veckan så vi måste ju smaka på dem lite :)

Nu är min alpacksjal färdig och ska blockas någon gång framöver (när jag får lust) Lite nytt i butiken: ytterligare några bandvävset har lagts in i emlina.se Det är verkligen roligt att väva vackra band själv och det är inte svårt. Man kan börja med enklare band förstås.Vad kan man ha handvävda band till, kan någon kanske fråga sig? (Se några tips i tidigare inlägg från den 20:e januari 2010 här i bloggen). Som med allting är det bara fantasin som sätter gränser för vad du kan ha banden till. Varför inte prova något nytt?

 /Lilli.
4 kommentarer:

 1. Så läckert med färsk hummer, det har jag aldrig ätit!
  Miastickar

  SvaraRadera
 2. Jag har heller aldrig ätit färsk hummer, det ser smarrigt ut :D

  SvaraRadera
 3. Tack! Ja, hon är rar och gullig för det mesta, och rolig också :-)

  SvaraRadera
 4. Färsk hummer - supergott! Roligt att du vill följa min blogg. Lägger till dig nu i min Bloglovin dvs jag följer dig ;-))

  http://pysselfarmor.bloggplatsen.se/

  SvaraRadera