torsdag 12 maj 2011

Toppmönster, eco baby bomull och Köpenhamn


 

Efter hemkomsten från en härlig helg i Köpenhamn, kom Stickmagasinet med posten. Jag slängde mig över tidningen och fastnade för bland annat två jättesöta toppar. Letar ju just nu efter mönster till en sommartopp :) Dessa mönster passar jättefint att sticka i Eco baby bomull från Marks & Kattens. Det finns även ett mönster på en bolero / topp i veckotidningen Allers nr.17 på sid 87-88 i Eco baby bomull. Detta garn finns i butiken http://www.emlina.se/shop
                                                                           

De här båda sommartopparna ovan är så söta, tycker jag. De lockar att sticka dem, eller en av dem.....


Jo, Köpenhamnshelgen var jättetrevlig med en massa sightseeing per buss och båt (typ Paddan i Göteborg). Vi åkte en sån där tvåvåningsbuss, ni vet, en gammal Londonbuss och vi satt på övre våningen där man hade superkoll :) Har nog aldrig sett så mycket av staden och blivit guidad så mycket som denna gång! Och det var rena rama högsommarvädret. Vi åt god mat, drack gott vin och god öl, bra hotell med frukost bodde vi på och kaffe och den danska soft-icen toppad med vispgrädde och en flödeboll (= chokladmunk) blev det x flera av!


Bland allt annat, hann vi också med att gå på loppis på Israels Plats. Där köpte jag en gullig gräddkanna i glas och ett litet, litet fat i Kungligt danskt porslin. Loppis och second handbutiker är jättemysiga att handla eller titta i. Ibland fyndar man.


Vi ska inte heller glömma det trevliga sällskapet som jag befann mig i. Maken, svägerskor och svågrar med glimten i ögat och vi skrattade mycket i helgen. Smilbanden fick jobba hårt :))


Ha en trevlig helg, var ni än befinner er!

/Lilli.3 kommentarer:

 1. Jättefina sommarmönster jag skulle också vilja vara på din sida av Sverige.

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig resa ni hade och vilken tur med vädret också.

  SvaraRadera
 3. Jag älskar Köpenhamn och ska dit snart igen både i jobbet och privat i september.
  Den översta toppen är superfin.
  Kram Agneta

  SvaraRadera