onsdag 9 februari 2011

Is och garn....

På grund av sjukdom hos en nära anhörig, har jag inte hunnit med att blogga, läsa bloggar eller kommentera hos er. Och inte heller har jag hunnit eller kunnat sticka särskilt mycket, beroende också på händernas värk. Nu i februari ska jag till kirurgläkaren för bedömning av händerna. Jag hoppas på en kirurgisk behandling så att händerna blir helt bra igen och redo för stickning !

I fredags kom dottern hem från Egypten ! Det har varit lite ängsligt under den veckan som hon var där, även om det var relativt lugnt i turistorterna. Man vet ju aldrig vad en revolt kan leda till för ett land. Det är skönt att ha henne hemma nu i alla fall :) Och kameran också som hon hade med ! :)
Till och med den 15 februari är det 20% RABATT på garnet Pure Silk i butiken emlina.se på alla färger. NU 86,00 kr / 50g (ordinarie pris 107,00 kr / 50g). Titta i fyndlådan, i butikens meny till vänster.

NYTT I BUTIKEN:  Flera färger av ullgarnet Eco Ull Color kommer in i butiken i slutet av veckan.

Och eftersom jag bor i bohusläns skärgård kommer här en islägesrapport :
Nu börjar en del av isen att spricka upp lite väster om oss. Men på havsfjorden utanför där vi bor ligger isen hel ännu, men med en del stora sprickor och den är nog på väg att luckras upp. Håller inte att gå helt säker på alltså, på vissa ställen, men hydrokoptern kör där ännu.

Tänk om våren är på väg !? Har hört fiskmåsars skri idag. Det var länge sedan det hördes! Kanske är det våren.....


/ Lilli

6 kommentarer:

 1. Visst är det våren!Den vågar sig inte fram om vi inte tror behhårt på den! :-)

  SvaraRadera
 2. Skönt att du fått hem henne igen. Fy så orolig du måste varit den veckan.
  Skönt att du ska få en bedömning nu, hoppas verkligen du slipper vänta flera månader bara.
  Ja, jag är bra mycket bättre i foten. Stygnen togs i måndags och nu är det bara läkning av ben som gäller och att försöka lära mig gå sen också. Är fortfarande sjukskriven till 7/3 så det är att skynda långsamt bara.
  Ta det försiktigt med isen, så här års är den inte att lita på.

  SvaraRadera
 3. Usch ja, det kan vara många bekymmer i livet ibland. Hoppas att det går bättre nu framöver, och att du får njuta solen som är framme :)

  SvaraRadera
 4. Inte roligt med mycket bekymmer runt omkring sej. Nu får vi hoppas att du får en operertion av händerna också, så du kan börja sticka igen.
  Här dröjer det till våren kommer.
  Ha det så gott.
  Kramisar Birgitta

  SvaraRadera
 5. Jättefint foto på garnet! Precis så som jag menade!! o intet d heller :D

  kramar
  Emelei

  SvaraRadera
 6. Oj så skönt att få hem dottern, skulle inte ha viljat ha nån av dem där! Här är det länge till måsskri, minus 28 imorse!

  SvaraRadera