lördag 23 oktober 2010

Vips hela tiden...!

Vips sade det och det var helg igen! Jodå, förra helgen, tjejträffhelgen, blev det mycket mat, prat, skratt och ännu mera skratt och lite stickat för min del. Det är befriande att få skratta riktigt från magen en hel helg, nästan.



Jag fick visat en del garner också, för några som är stickintresserade. De blev allt sticksugna, må ni tro och köplusta fanns där!



En kväll satt vi framför brasan och hade fotbad allihopa! Jättehärligt! Tänk er 6 tjejer med baljor, plask och svalp, fniss och tjatter! De andra två servade oss med peeling- och mjukgörande fotkrämer. Och vips så hade vi rena, rosa små hälar och russintår! Sedan satt vi framför brasan, i soffan igen, och vi pratade och jag stickade. Vips så skrattade vi alla åt något och vips så hade jag tappat en massa maskor!! Det blev till att pilla och fiska efter dem. Sedan såg jag att jag stickat fel dessutom. Det går inte att skratta och prata för mycket när man ska sticka! Särskilt inte om man ska sticka efter mönster eller diagram ! Så jag kom liksom ingenstans i stickningen, om ni förstår!



Allt detta sköna den helgen behövde vi alla verkligen! Att jag inte gjort något blogginlägg på en vecka, beror på att min kära moster återigen ligger inne på hjärtintensiven för ny infarkt och en hel del annat, och vi har varit hos henne mycket. Denna gång är det sämre med henne. Min moster står mig väldigt nära, som jag berättat förut. Det gör ont i en och man blir så ledsen av att se sin kära anhörig ha ont och må riktigt, riktigt dåligt. Dessutom blir man ledsen för att mamma är ledsen för sin systers livshotande sjukdom också.



Så, jag har förståerligt nog inte hunnit att sticka något i veckan. Jag hoppas att nästa vecka blir en bättre vecka och att min moster vips blir frisk och vips så är stickningen klar :)


/Lilli.

8 kommentarer:

  1. Låter som en helt underbar helg.
    Jag ska hålla tummarna för det där VIPS, hoppas det hjälper.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Den helgen behövde du verkligen! Hoppas att alla vipsen händer till veckan! Kramar!

    SvaraRadera
  3. Tack för att du vill vara med i min tävling

    SvaraRadera
  4. Låter som en härlig och behövlig helg! Visst ska vi väl tro att dina Vips slår in så allt går väl.

    SvaraRadera
  5. Tack! Ha en bra vecka du med :-)
    Det låter som en riktigt mysig helg du haft!

    SvaraRadera
  6. Hoppas det går bra med din moster. Vad mysigt med tjejspa :O)
    Tack för söt kommentar om mina tags. Jag blir så himla glad.
    Kram Agneta

    SvaraRadera
  7. Vilken trevlig tjejhelg du haft. Hoppas att din moster är bättre nu.
    Det är inte så värst roligt att väva 50 m gardin, även om det är i fem olika uppsättningar. Det är nästan bara transportsträckor. Men snart blir det lite annat också.
    Kramar Birgitta

    SvaraRadera
  8. Hej!
    Låter som en jättetrevlig helg!! Å jag förstår att du behövde den.... Hoppas allt går bra med moster.
    Styrkekramar Marie

    SvaraRadera