torsdag 2 september 2010

Äventyr i köket...

Wops, där slant kniven! Och blodet rann och droppade ner på köksgolvet! Hjälp, jag har skurit mig i fingret, samtidigt som i grönsaken! Var finns ett STORT plåster?!

Ja, så går det ofta till i vårat kök, när jag lagar mat :) Kan inte fatta att knivarna jämt är så otroligt vassa hos oss!! Och det hände igen alldeles härom dagen. Har haft ett STORT plåster på fingret, för jag skar av en liten bit av fingertoppen !! Och det måste ha varit i en liten artär som jag skar också, för det blödde inte måttligt. Tänk er!! Det har inte varit lätt att sticka med det förbandet. Gick inte alls bra.

Och min kära moster på 87 år är på sjukhuset för en hjärtinfarkt och en del annat. Men hon är "stabil" som de säger och på bättringsvägen. Hoppas nu bara att det inte blir något bakslag. Hon är mig lika nära och kär som min mamma. Så jag har två mammor, kan man säga :)

Nu i september har butiken emlina.se varit igång i ett år redan! Därför tänker jag ha en liten utlottning frampå. Så håll utkik, den kommer snart!

Idag har det varit sol från en molnfri himmel och ca +18 grader. En jättehärlig sensommardag! Dottern och jag tog fika med ner till stranden och solade och drack kaffe där. Vi njöt och det var urskönt!!

/ Lilli

8 kommentarer:

 1. Stackars dig. Knivar är min stora fasa, jag är livrädd att skära mig och då är ju risken som störst. Jag använder inte plåster så det är till att tryck igen med fingrarna och hålla under kallvatten. Blir det riktigt illa blir det tryckförband men aldrig plåster.
  Hoppad det går bra med din moster, det är ju alltid oroligt när de är sjuka och vid den åldern blir ju inte oron mindre precis.

  SvaraRadera
 2. Här hemma är det jag som jämt klagar på våra slöa knivar!! Hoppas det gick bra iallafall.

  SvaraRadera
 3. Tack snälla för fint beröm.
  Grattis till ett år med butiken. Håller utkik efter utlottningen
  kram

  SvaraRadera
 4. Åh, det är ett ögonblicks verk! Hoppas det läker bra nu! Oroligt med din moster kan jag förstå. Hoppas det går bra, det med!

  SvaraRadera
 5. Det var en härlig dag idag! Den kommer vi minnas i vinter. Puss på dig mamma

  SvaraRadera
 6. Usch så kniven kan slinta! Grattis till ett år med din butik!
  Sköt om dig!

  SvaraRadera
 7. Jag brukar ofta skära mig men oftast går det bra för jag har så slöa knivar! Hoppas mostern kryar på sig!

  SvaraRadera
 8. Lite plåster på såret kankse, det ligger en award till dig vid mig om du vill ha den.

  SvaraRadera