tisdag 29 juni 2010

Erbjudande i juli

Under hela juli månad kommer det att vara 15 % RABATT på ett kashmirgarn i butiken emlina.se Detta gäller tre av färgerna, så långt lagret räcker. Det passar ju precis lagom till semesterstickningen!! Så titta in i butiken och kolla!!


I eftermiddags satt jag ute på altanen, i skuggan, i ca + 24-25 grader, och stickade. Superskönt! Det var så avkopplande och härligt. En ren njutning att sitta ute och sticka, som jag gör ibland, och med en kopp kaffe. Kan det bli bättre?! Det gäller att försöka ta vara på stunderna.


Men vi lever i en snabb, föränderlig värld! Askmoln från vulkaner som ställer till det, vägar som plötsligt är borta på grund av regn och tåg som inte går alls för att det har snöat. Och solen som sken i eftermiddags skymdes snart av mörka moln och nu regnar det! Men här är ännu varmt och stilla på havet och ljust, trots den mörka himlen.
/ Lilli

6 kommentarer:

 1. Lite oroande med alla dess fenomen eller vad man ska kalla det.
  Här är det fortfarande klar himmel. Tror nog vi får en fin dag i morgon också.

  SvaraRadera
 2. Hej! Idag har vi haft regnskurar hela dagen och en mer behaglig temp. Åskan slapp vi.
  I regel vill jag göra mina egna mönster, men den blå mattan är efter ett mönster eftersom kunden ville ha just den och det kommer att bli samma mönster på den svart/beiga. Sedan hoppas jag få göra mina egna mönster igen. Det är roligast så. Idag har jag plockat iordning det som ska med till mässan på fredag och i morron packar jag bilen. Hoppas att värmen inte blir allför intensiv.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Hej
  Jag ska hälsa honom :O)
  Ja jag älskar Göteborg. En underbar stad
  Kram

  SvaraRadera
 5. Tack för din kommentar hos mig!
  I tisdags kväll så drog det ihop väldigt plötsligt och den underbara, soliga dagen slutade med regn och åska! Kändes nästan overkligt!

  SvaraRadera
 6. Hej Lilli! jag det var lite länge sedan, men stickningen gick inte så bra för mig. Men det är så himla skönt att sitta ute och sticka lite. Det händer för mig ibland också och nästa vecka kommer att bli mycket! Kommer kanske ikap med sjalen i det röda kashmir garnet som köåte från dig. nej, den är inte klar ännu:)
  Ha det skönt och vi hörs!

  SvaraRadera