onsdag 5 maj 2010

Sol ute i gräset...


Som gula solar i det gröna gräset, maskrosor! Vi har massor av dem i gräset. Men tycker numera att de faktiskt är riktigt vackra. Det är så fint med det gula och gröna ihop! Nu är det, och blir ännu mera, en massa färger i naturen att inspireras av! Brukar säga så här års att det är "de gula blommornas tid".


Sedan kommer sommarblommorna, som faktiskt har börjat lite. Försommarblommorna violer, majnycklar (=gullvivor vi säger majnycklar här :), och mandelblom finns i trädgården också nu. Och syrenerna är det halvstora knoppar på!

I helgen åker vi till Skagen och firar 25-årig bröllopsdag!! Förfärligt!! Ja, inte förfärligt att ha varit gift med min man i 25 år förstås!! :) det menar jag inte, utan det är förfärligt att så många år har gått !! Det är inte klokt! Hur kan det vara så, att man tycker så??!! Det där med tiden, tidsperspektivet, ändras allt eftersom livet går...


Väntar nu på en leverans med härligt, fräscht, bomullsgarn i flera kulörer, till butiken. Det är såååå kul och spännande, varje gång det kommer garner, att packa upp och se garnet! Garnprover skickas gärna till den som vill ha på det/de garn som är av intresse :) Det nya bomullsgarnet kommer i nästa vecka, och jag hoppas kunna lägga in det i butiken då.

Eftersom nyhetsbrevet i maj inte har kommit ut ännu, som jag planerade, så förlängs 10-dagarsvaran med 5 dagar, alltså till och med 15/5. / Lil

6 kommentarer:

 1. Maskrosor är söta och om man aldrig låter dom fröa sig så gör det ju inget att ha dem i gräsmattan. Jag såg ett foto där man bevisst hade planterat dom i grupp, jättefint.
  Nu om våren blir det nog inte så mycket handarbete på min sida, trädgård för hela slanten. Men det låter ju fint med bomullsgarner, så vem vet.. :)

  SvaraRadera
 2. Jag älskar maskrosor:) då vet man att det är sommar på gång.
  Kram Annika

  SvaraRadera
 3. "Jag lät alla mina maskrosor växa ,fast jag vet att de kallas ogräs, och bör rotas ut!" Tur att det inte går, de är så fina som små solar!

  SvaraRadera
 4. Tycker också maskrosor är fina, men ju längre sommaren går irriterar jag mig på dem, för då tar de ju helt över gräsmattan. Gullvivor är så vackra, vårar börjar ju blomma också.
  25-årig bröllopsdag, inte illa. Det är ju så många nu för tiden som skiljer sig och börjar om igen på nytt. Nästan sällsynt att det är långvariga förhållanden faktiskt. Därför blir jag så glad när jag läser om er som håller ihop. Måste ju vara mer än 25 som ni hållit ihop också, eller hur. Mitt ex o jag höll ihop i 21 år och 4 barn. Båda har börjat om, han även med barn.
  Hoppas ni får det skönt ute på Skagen.
  Vi åker till Venedig på en försenad bröllopsresa.
  Ha det gott

  SvaraRadera
 5. Underbart med vår och härliga blommor.I helgen klippte jag min klätterros, den blev så lycklig.Här har vi det ännu ganska kallt på mornar och nätter, men våren har alltid vunnit över vintern hittills.
  Sol sänder jag till er alla.
  Susanne Salon Classique

  SvaraRadera
 6. Jag håller med dig. Maskrosorna är verkligen som små solar och lyser opp där de står.

  Jag brukar som sagt åka till syrran om somrarna. Hon bor i Stenungsund, så det blir en och annan utflykt till Tjörn och Orust också. Det är makalöst vackert däromkring!

  SvaraRadera