lördag 9 juli 2011

Har varit i Göteborg några dagar i veckan som gick, och besökte bland andra min dotter i hennes nya lägenhet. Därför har det inte blivit bloggat på en del dagar det senaste.

Dottern bor i en söt liten etta i centrala Göteborg. Färgerna i lägenheten går i svart och rosa. Svart kan kanske tyckas mörkt och murrigt, men det är det inte alls, utan väldigt snyggt. Särskilt ihop med rosa :) Väggarna är alltså inte svarta, utan ljusa. Hon trivs så bra och tycker det är nära till allt, jämfört med hur det är att bo här på ön :) Här har vi inte någon affär ens, utan den närmaste är på fastlandet.
När dottern var hemma på besök senast så klippte hon våran lilla vove Nora helt kort. Pälsen är väldigt tjock och tät och blir lätt tovig om den blir för lång. Dessutom blir det väldigt varmt med lång tjock päls i sommarens varma dagar. Så nu ser hon ut som ett litet lamm. "From som ett lamm" är hon dock minsann inte, när hon busar och drar sönder min disktrasa eller drar ut nästan hela toarullen eller "busar" med något annat kul som hon får tag på :)
Hon är en liten plutt på ca 4 kg. Lätt och behändig att bära för mig :)

Ha en skön helg, alla

/Lilli

5 kommentarer:

 1. Så söt liten vovve!
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Oj, hon var verkligen klippt hon. Skönt när det är så varmt. Ines har ju inte den underpälsen så jag kan inte klippa henne så mycket. Men benen är så och de är klippta. Håller med dig om att det är besvärligt med pälsen som bara tovar och allt som fastnar.
  Ha det bra där ute med bushunden.

  SvaraRadera
 3. Göteborg verkar vara en trevlig stad, inte lika stressande som stockholm! VIlken söt hund! Mitt lilltroll väger 6 kilo men hon vill aldrgi bli buren, däremot sitter hon gärna iknä och där rymms hon till skillnad från våra stora hundar, jag gillar små!

  SvaraRadera
 4. En sådan lite goding! Skönt för henne att slippa pälsen i värmen.
  Jo, Göteborg är en hyfsad stad för att vara såpass stor som den ändå är...men jag kan längta efter att bo någonstans där inte allt är öppet jämt och människor är lite lugnare, som vi har det här på landet...

  SvaraRadera
 5. Vad mysigt att besöka dottern och så söt hon är lilla Nora.
  Kram Agneta

  SvaraRadera